Parkings en San Pablo- Sevilla
Antigament, el carrer Sant Pablo albergava el convent dominic de Sant Pablo. Actualment, travessa tres barris de Sevilla: Museu, L'Arenal i Alfals. Estacionar en un pàrquing a San Pablo a Sevilla és ideal per descobrir el nucli antic.
-
-
-
-
-
-
Parking Saba Estació Tren Sevilla - Santa Justa P1 i P3
Avenida de Kansas City, s/n, 41007, Sevilla
3.3 €
On aparcar a prop de la zona de Sant Pau?
Si vols trobar un pàrquing a San Pablo a Sevilla, el més adequat és estacionar al pàrquing Saba Plaza de Armas. Es troba al carrer Marqués de Paradas, 41001, a tan sols 7 minuts caminant.
Aquest pàrquing de llarga estada és obert les 24 hores del dia i compta amb cobertura per a telefonia mòbil, assegurant una comunicació eficient. A més, es preocupa per l'accessibilitat, proporcionant places reservades per a persones amb mobilitat reduïda, per oferir comoditat a tots els seus clients. L'alçada màxima perquè els vehicles hi puguin accedir és de 2 metres.
Per arribar al carrer Sant Pau, pren com a referència la Reial Parròquia de Santa Maria, ja que la seva cara sud colinda amb ella.
Què fer al voltant del carrer Sant Pau?
Sevilla és una de les ciutats més famoses del món. Això vol dir que es troba constantment transitada per vehicles i els carrers estan plens de gent tot el dia. El més aconsellable per poder visitar la ciutat sense preocupacions és reservar al pàrquing Saba Plaza de Armas mitjançant l'aplicació de Saba per tenir lloc assegurat. A continuació, us mostrem alguns dels punts d'interès més destacats de Sant Pau.
Ajuntament de Sevilla
L'ajuntament de Sevilla, un exemplar d'arquitectura plateresca a Andalusia, va ser erigit al segle XV com a nova seu del Cabildo, marcant la independència del poder civil i religiós. Va ser construït a la plaça de San Francisco i la seva edificació inicial s'estenia al sector meridional de l'actual edifici.
Durant el segle XIX, el convent de Sant Francesc va enfrontar l'ocupació militar, diversos incendis i l'exclaustració. La construcció de l'ajuntament es va completar el 1867 amb elements artístics i històrics destacats. Si ho visites, podràs observar zones renaixentistes i neoclàssiques, com la monumental Sala Colón, utilitzada actualment com a saló de plens i per a casaments civils.
Església de Santa Maria Magdalena
L´església de Santa Maria Magdalena és un temple catòlic d´estil barroc, construït entre finals del segle XVII i principis del XVIII per Leonardo de Figueroa. És l'antiga església del convent de Sant Pau el Reial i es va declarar Bé d'Interès Cultural el 1970.
Actualment, serveix com a seu canònica per a diverses germandats, incloent la Germandat Sacramental de la Magdalena, la Germandat de La nostra Senyora de l'Empara, la Germandat de la Cinquena Angoixa i la Germandat del Calvari.
L´Església de Santa Maria Magdalena presenta una portada principal en pedra, ara orientada cap al carrer Crist del Calvari. Hi destaca una rosassa amb comptes d'un rosari en ceràmica blava, envoltat per una corona de flors. La façana inclou un balcó amb espadanya als costats i una entrada central. Al costat de l'epístola s'allotgen tres accessos amb detalls escultòrics i la cúpula del creuer, dissenyada per Figueroa, és la primera a la ciutat sobre un tambor octogonal.
Museu de Belles Arts
El Museu de Belles Arts de Sevilla va ser inaugurat el 1841 i s'ha expandit des del seu origen amb obres desamortitzades. Destacant entre les pinacoteques espanyoles, compta amb 14 sales cronològiques que narren la història artística del país, amb pintures i escultures de diverses regions.
Enfocant-se en el període barroc, la col·lecció inclou obres religioses provinents de la desamortització eclesiàstica. Entre els artistes notables hi ha Zurbarán, Goya, El Greco i Juan de Valdés Leal, i Murillo és l'estrella del museu. És una visita molt recomanada perquè es troba al centre de Sevilla i té una entrada molt accessible.